Måter å bli kvitt flygende og krypende fluer og insekter

For å bli kvitt fluene, kan du bruke lavendel ved anbringer et par dråper av lavendel dråper på papiret, og sett den i nærheten av et åpent vindu, og i løpet av minutter vil du legge merke til forsvinningen av fluene.

Eller du kan bruke lavendel piller, sette to lavendel piller hvor du vil plassere dem i et rom. Men hvis du har barn eller kjæledyr i ditt hjem for å være forsiktig at disse lavendel pillene vil være utenfor deres rekkevidde.

Du kan også bruke fedd, fordi fedd brukt i å bli kvitt fluene flere måter. Du kan sette noen av fedd i en plastpose og legg den i nærheten av et vindu og dører. Du vil se hvordan fedd sin lukt hjelper i å bli kvitt fluer.

For å eliminere krypende insekter er det flere måter, blant annet å bli kvitt noe mat avfall eller søppel som inneholder mat fordi insekter alwasy krype inn i disse tingene.

Du kan også bruke hvit eddik rundt vinduer og dører. Insekter ikke liker lukten av eddik og materialer inkludert der. Du kan spray eddik i ulike områder av hjemmet.

Egentlig kan du bruke hvitløk vann også, fordi det er svært effektiv og enda mer enn hvitløk. Du kan også spraye eddik vann i ulike områder av hjemmet.

Det er også skallet av agurk. Du kan bruke den til å kvitte seg med insekter, og du kan holde den på en hylle på siden av kjøkkenet eller badet.

Hvis du ønsker å snakke med en ekspert som kan hjelpe deg med å kvitte seg med krypende insekter eller fugler, alt du trenger å gjøre for å ringe Osloskadyr kontroll på www.osloskadedyr.no, hans team er eksperter på å bli kvitt fluer og insekt feller.

Etter at du er ferdig med insekter og fluer, kan du nyte resten av ditt og gå gym www.Hardworkout.no hvor du kan få litt trening for å se Sexlyst. Men hvis du hater trening, dette er greit, du kan enten be dem for Slankepiller, som de tilbyr. Da kommer du til å gå ned i vekt uten Treningsprogram. Nå kan du nyte kvelden uten bugs og ekstra vekt.

 

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *